Spiritul de boicot care bântuia acum câteva luni prin blogosfera evanghelică m-a prins în cele din urmă și pe mine.

Carevasăzică mă alătur și eu boicotului.

Boicotați AICI:

***

Guvernul României, împreună cu alți sponsori, organizează în perioada 25-28 septembrie conferința “Diaspora in Cercetarea Științifică”.

Mai multe amănunte  în linkurile de mai jos:

Conferinta “Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania” Bucuresti, 25-28 Septembrie 2012
Unitatea Executiva Pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii

O acțiune lăudabilă în sine dar care, fiind organizată “sub inaltul patronaj al Primului Ministru, Dl. Victor Ponta”, încurajează, din păcate, o fraudă.
Ținând cont de dovezile irefutabile privind plagiatul academic comis de dl. Victor Ponta în lucrarea sa de doctorat, publicate inițial de prestigioasa revistă Nature,confirmate de Comisia de Etică a Universității din București și de alte instituții independente, cerem boicotarea conferinței “€œDiaspora în Cercetarea Științifică,” atâta vreme cât ea este patronată oficial de dl. Ponta. Suntem convinși că printre posibilii participanți se află numeroși cercetători de foarte bună calitate. Tocmai de aceea este important să se trimită acest semnal lipsit de orice ambiguitate: nu pactizăm cu minciuna, nu cauționam frauda.
Comunitatea științifică are dreptul să răspundă cu un NU categoric tentativei de anexare a acestui eveniment eforturilor d-lui Ponta de a mușamaliza un scandal național și internațional.

Vă rugăm semnați și transmiteți mai departe

Notă: Dacă sunteți de acord cu această declarație, completați formularul de mai jos.
Folosiți o adresă de email validă în câmpul “Email” – veți primi un mesaj cu un link de confirmare a semnăturii (această adresă de email nu va fi vizibilă în tabelul public de semnături).
Datele de contact nu sunt obligatorii, dar recomand completarea lor, pentru a oferi o mai bună autenticitate demersului dumneavoastră.
In afara faptului că datele de contact rămân vizibile pe această pagină, ele nu vor fi distribuite unor terți

Reclame