Cu ceva timp în urmă mi-am cumpărat niște cărți de teologie din străinătate și, fiindcă e mai rentabil să cumperi mai multe odată, am comandat câteva și pentru amicul Cristian Bădiliță.

Pe 18 octombrie primeam de la el un mesaj prin care îmi spunea că poștașul i-a adus un aviz prin care era anunțat să ridice niște colete. A crezut că sunt cărțile comandate de mine, dar s-a dovedit a fi cu totul altceva.

Citez din scrisoare:

Azi a trebuit să merg până la Pitești, la vamă. Acolo m-am trezit cu un sac plin de pachete cu diverse nume pe ele

Teodoreanu Cont (București)

Pinta Diana (Oradea)

Gh. Nicolae (București)

Robert Kunz (Hunedoara)

În plus, îmi trebuie comanda făcută prin internet. În plusul plusului, va trebui să plătesc TVA 24%.

Adică totul e în ceață. Poate îmi dai răspunsuri exacte la tot ce-i mai sus.

Am rămas absolut interzis. Apoi am reconstituit pas cu pas istoria comenzilor de carte și am ajuns la concluzia că nu putea fi vorba de cărțile comandate de mine. Unele sosiseră deja pe adresa lui. Altele au sosit direct pe adresa mea și urmează să i le dau când ne vedem. I-am spus să ignore pur și simplu situația, ceea ce a și făcut.

Astăzi mă sună din nou și-mi spune că a primit alt aviz de la vama Pitești prin care este invitat să ridice respectivele pachete. Pe sacul în care sunt coletele este trecut numele lui. Pe coletele din sac sunt numele de mai sus. Culmea culmilor e că mai apare mențonat și ceva de genul: Institutul Teologic Penticostal.

Dar Institutul Teologic Penticostal are sediul în București. Iar numele respective nu-mi spun absolut nimic.

Public acest mesaj în speranța că vreun cititor evanghelic piteștean ar putea să ne spună dacă numele respective sunt ale unor persoane dintr-o biserică evanghelică din Pitești. Mi-e absolut imposibil să-mi dau seama cum a ajuns vama Pitești să facă o astfel de confuzie.

Anunțuri