Am trăit să o vedem și pe asta. Un personaj agresiv, înghesuit, prost crescut, aproape interlop în răfuielile cu alți interopi, șadea la dreapta bravei doamne Pivniceru. Care ministreasă este – cam ca Justiția pe care o reprezintă – bine legată la ochi. Altminteri nu-mi explic cum de a ajuns să aibă alături de ea un personaj care în alte vremuri a căutat să-și facă singur dreptate (deh, „independența” justiției oblige) și a ajuns astfel locatar vremelnic în pivnițele poliției române.

Nici cele mai hâde Graiai din mitologia greacă nu i-ar fi putut proroci dnei Pivniceru că va avea cândva marea cinste de a ședea alături de pitorescul Gigi Becali.

Dar dacă îi putem ierta președintelui (și oare îi putem ierta?) că mai înghite din când în când câte un porc (mă mențin în termenii lansați de domnia sa, căci toată pasărea pe limba ei piere, mai ales când înghite ce nu trebuie), de ce nu i-am ierta unei doamne că înghite (înghite, nu sărută!) din când în când câte un broscoi?

Mai jos un fragment dintr-un articol scris de Dan Tăpălagă. Tot articolul AICI.

Ponta i-a cerut deputatului Ion Stan sa demisioneze din PSD, dar parca era mai bine daca soma PSD in mod public sa voteze cum trebuie. Altfel, se alege praful de minunata lume noua care, iata, pe langa al n-spelea penal salvat, livreaza tarii un nou cuplu de mari juristi: Mona Pivniceru si Gigi Becali, asezati unul langa altul in mod cat se poate de semnificativ la masa Comisiei Juridice din Parlament. Si ei vor o lume mai dreapta, pentru care au luptat atat.

De remarcat nonșalanța cu care fumează „la vedere” dl. Dragnea într-o clădire oficială a statului român. Vă puteți imagina așa ceva în lumea normală? Parlamentari britanici fumând la Westminster sau congresmeni pufăind la Capitoliu?

Anunțuri