O inițiativă binevenită, o gură de oxigen într-un spațiu otrăvit de polemici neprincipiale și necreștinești.

Nădăjduiesc că participanții la dialog vor învăța să polemizeze elegant, nu golănește, cum se practică adesea în blogosfera evanghelică.

De la mulți dintre membrii spațiului evanghelic nu mai am pretenția să discurte „creștinește”. Mi-ar ajunge dacă ar ajunge să discute civilizat, informat, onest. Nu-i vorbă, de la „civilizat” la „creștinește” mai e cale lungă. Dar și până la „civilizat” mai avem drum lung, cam cât de aici până la lună.

Răscumpărarea memoriei

Transmit acest mesaj pentru a vă anunța un important eveniment online: lansarea platformei „Cultura Dialogului”. Link-ul unde puteti accesa noua platforma este acesta:

CulturaDialoguluihttp://www.culturadialogului.ro/

Citiți articolele postate pe această platformă și – în funcție de interes – vă invităm să luați parte la dialogul inițiat pe marginea acestor articole.

Așa după cum îi spune și numele, această platformă își propune să faciliteze un dialog între cei preocupați de valori și idei creștine și de felul în care acestea interacționează și se manifestă în societatea, comunitatea sau bisericile din care facem parte.

Spre deosebire de alte site-uri și bloguri de autor, platforma Cultura Dialogului își propune să fie un spațiu public de interacțiune echilibrată, decentă și constructivă, iar scopul nostru nu este de a stârni controverse în lumea virtuală și de a aduna vizualizări și like-uri, ci de a împărtași opinii și idei care să fie de folos pentru cei care le citesc.

Această platformă este facilitată de grupul GTR…

Vezi articol original 57 de cuvinte mai mult

Reclame