
Colecția de scrisori și documente privitoare la Biblia Cornilescu a fost republicată la Editura Roua.
Cartea, apărută inițial la Editura Logos, în 2014, nu se mai găsea de multă vreme. Am fost întrebat adesea când o să facem o suplimentare de tiraj, dar răspunsul meu a fost, invariabil, „nu știu”. Eram prea aglomerat cu munca de revizuire pe care o presupune proiectul EDCR.

Anul acesta, prin niște circumstanțe care acum îmi par de-a dreptul miraculoase, volumul a fost preluat de Editura Roua, de unde poate fi achiziționat cu 59 de lei.
Pentru comenzi, scrieți un email la edituraroua [at] gmail.com. Tirajul nu este foarte mare, prin urmare se va proceda conform principiului „primul venit, primul servit”.


4 iunie 2021 at 4:18 pm
A republicat asta pe RoEvanghelica.
7 iulie 2021 at 6:44 am
A republicat asta pe .
7 decembrie 2021 at 4:06 am
Nu stiu cine este Vaisamar, dar m-am oprit aici deoarece doua personalitati sant in discutie; Dumitru Cornilescu si Iosif Ton.
Am 71 de ani si in copilarie am avut adunare in casa noastra si adunare a primit o biblie de amvon cam A4. Traducerea acea difera de cele mai raspandite traduceri. Sant fericit ca detin o astfel de traducere si o pastrez cu bucurie.
Cat despre fr. Iosif Ton, am avut o discutie cu un prieten si sant intristat de felul in care a fost mazgalita imaginea lui mai mult decat merita.
As zice dusmanilor sai ca sa cantareasca cu mintea relaxata contributia lui Iosif Ton la lucrarea din adunarile baptiste; prof. la seminar, memoriile care au facut ca adunarile sa poata avea doua servicii duminica, pastor la Oradea, Studiile biblice traduse si carti de valoare care au intrat in Limba romana, Cred ca fondator la UEO, dar s profesor acolo, stidentii si actualii pastori nu-l vor uita, profesori straini pe care i-a adus ex John Stott, Cred ca nu gresesc. etc. Dar predicile saptamanale de la Europa Libera? Si ar mai fi.
Da, stiu ce devieri a mai avut; dar si cu prezenta numelui sau prin arhive.
Mai poate cineva egala acestC.V.?